Privatumo politika

Go4 Studio interneto svetainėje | 2022

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Rekomenduojame perskaityti šią Privatumo politiką tam, kad suprastumėte, kokius asmens duomenis kaupiame ir kokiais tikslais jie yra naudojami. Privatumo politika galioja visiems vartotojams, kurie apsilanko svetainėje.

Svetainę tvarko ir administruoja UAB “Verslo įvaizdžio studija“. Pasak teisės aktų nuostatų, mes esame Jūsų asmens duomenų valdytojas.

Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi šiais tikslais:

Mes renkame ir tvarkome privatumo politikoje išvardintus Jūsų asmens duomenis, kai sutinkate su privatumo politikoje nustatytomis sąlygomis.

Tam tikri duomenys perduodami mums automatiškai, kai tik apsilankote svetainėje. Tai – duomenys, kurie nėra asmeninė informacija, pavyzdžiui, informacija, kuri yra naudojama tobulinant svetainės turinį. Tai gali būti: interneto adresas (IP), naudojamos internetinės naršyklės tipas, laikas, praleistas svetainėje, ir kt.

Slapukai

Sutikimą naudoti slapukus Jūs galite duoti šiais būdais:

Kontaktiniai ir asmens duomenys:

Mes užtikriname, kad Jūsų asmens duomenys be teisėto pagrindo nebus perduodami, tretiesiems asmenims ar panaudoti tikslams, kurie čia nėra nurodyti. Mes pasiliekame teisę pateikti Jūsų asmens duomenis, jei privalėtumėme tai padaryti įstatymų numatyta tvarka.

“Išsiųskite užklausą”:

Paspaudę žymą “Išsiųskite užklausą” sutinkate, kad Jūsų nurodytais kontaktais susisiektų UAB “Verslo įvaizdžio studija” atstovas su pasiūlymu.

?>